Gümüşova İlkokulu
KÜLTÜR MAH. 306 SK. NO 2/4 GÜMÜŞOVA / DÜZCE

VİZYON

Okulunda istekle çalışan öğretmenlerin eşliğinde, temiz ve düzenli bir ortamda,çağın ve çevrenin şartlarına uygun düzeyde öğrenciler yetiştirip,sonraki aşamalarında da ilgilenerek hayata olumlu insanlar olarak atanmalarını sağlamak

MİSYON

Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına, anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini Benimseyen, Koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen , bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmektir.

İKİLİ

SABAH GRUBU:08.15-12:40 öĞLE GRUBU: 13.10-17:20

KALORİFER-DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

Öğretmenler genelde ilçe merkezinde ikamet etmektedir. İl merkezinde yerleşmiş olan bir kısım personelde bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde olup Düzce´ye 15 km uzaklıktadır. Düzce il merkezine 30 dk arayla toplu ulaşım sağlanmatadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gelişmekte olan bir ilçe olup son zamanlarda sanayi gelişmeleri ile göçte almaktadır.